Home Contact opnemen Klanten login
 
Over Next I.T. Webhosting
 

Domeinregistratie

Een domeinnaam is uw eigen unieke adres op het internet. Next I.T. kan domeinnaam registraties en verhuizingen van een groot aantal verschillende extensies voor uw verzorgen. De onderstaande lijst is slechts een selectie van de mogelijkheden, neem contact met ons op als u een domeinnaam met een andere extensie wenst te registreren.

Tarieven

Extensie Land Jaarlijkse kosten Bijzonderheden
.nl Nederland € 12,00  
.com Internationaal € 15,00  
.net Internationaal € 15,00  
.org Internationaal € 15,00  
.be België € 15,00  
.de Duitsland € 25,00  
.name Internationaal € 17,50  
.info * Internationaal € 15,00 Minimaal 2 jaar
.biz * Internationaal € 15,00 Minimaal 2 jaar
.us Verenigde Staten € 15,00  
.co.uk * Verenigd Koninkrijk € 15,00 Minimaal 2 jaar
.org.uk * Verenigd Koninkrijk € 15,00 Minimaal 2 jaar
.nu * Niue € 30,00 Minimaal 2 jaar
.cc Cocos Eilanden € 35,00  

Forwarding

U kunt bij elke domeinnaamregistratie gebruik maken van onze "forwarding" dienst. Hierbij worden bezoekers die uw domeinnaam opvragen automatisch doorgestuurd naar uw IP-adres (IP-Forwarding) of naar uw huidige website (URL-Forwarding). Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw e-mail door te sturen naar een door u opgegeven e-mailadres. Deze instellingen kunt u zelfstandig aanpassen via ons gebruiksvriendelijke control panel.

DNS Beheer

Ervaren gebruikers kunnen zelfstandig de DNS zonefile voor hun domeinnamen aanpassen. U kunt A, CNAME, MX, AAAA en NS records wijzigen, toevoegen en verwijderen. Wijzigingen die u maakt zijn direct actief.

Resellers

Resellers, dedicated klanten, colocated klanten en instellingen die een eigen DNS server beheren kunnen gebruik maken van onze speciale reseller tarieven. Neem contact op voor een aanbieding op maat!


  Introductie
  Domeinnamen
  Shared webhosting
  Controlpanel